Museumdag: Stedelijk en Rijks

De reden om vandaag rond te hangen in musea rondom het Museumplein in Amsterdam was een aankondiging voor een fototentoonstelling in het Rijksmuseum die ik afgelopen week op sociale media voorbij zag komen. Maar ‘Star-Vu 10 jaar foto-aanwinsten dankzij Baker McKenzie‘ gaat pas op 18 februari open. Hetzelfde geldt voor de ‘Verliefde camera‘ tentoonstelling met werk van Ed van der Elsken in het Stedelijk al opent die aanstaande zaterdag al.

Dus maar gewoon wat rond gezworven in zowel het Stedelijk als het Rijks en van alles gezien wat ik gemist heb of weer eens wilde zien. Een aantal foto’s gemaakt maar de meeste zijn voor mijn Dagelijkse Foto serie dus die komen de komende tijd vanzelf wel online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.