Er maar weer eens op uit …

Vandaag er maar weer eens op uit om flink wat foto’s te maken; de foto bij dit bericht is trouwens voor mijn huis gemaakt. De laatste 2 weken een beetje een dipje gehad en niet veel op pad geweest om foto’s te maken of musea te bezoeken.

Vandaag wel weer zin want weer de hele dag met mijn neus in de boeken is ook zo … Enfin: ik wilde naar de Zuider IJ Dijk, AT5 had daar afgelopen week een item over in De Straten van Amsterdam. Op weg er naar toe in het Flevopark een verkeerd wandelpad genomen en terecht gekomen op het Science Park hier in Amsterdam. Ook een ‘fotogenieke’ omgeving dus genoeg gefotografeerd. De Zuider IJ Dijk zag er op TV spannender uit dan in het echt dus daar nauwelijks foto’s gemaakt.

De komende tijd zullen deze foto’s wel online komen op dit blog en vast ook weer wat museum bezoek berichtjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.